Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Az oldal nem áll kapcsolatban sem Leiner Laurával, sem a kiadóval. Ezt az oldalt lelkes rajongók hozták létre, akik maguk és mások szórakoztatására csinálják, amit csinálnak.
» ACTIVTY CHEK Kedd Ápr. 02, 2013 4:34 pm by Abai Damasa
» A vadon szava Vas. Márc. 31, 2013 7:18 am by Leeda
Az oldal „világát” köszönjünk Leiner Laurának, aki megteremtette nekünk ezt a csodálatos világot. Mindazonáltal az oldal nem áll kapcsolatban sem vele, sem a Ciceró könyvkiadóval. Valamint az oldalból anyagi hasznunk nem származik, mi csak mások szórakoztatására hoztuk létre az oldalt.
Azt, hogy ilyen gyönyörű helyen játszhattok, legelsősorban Adának köszönhetitek, aki a dizájnt, a kódokat és a képek nagy részét készítette. Másodsorban pedig köszönhetitek a mindenben segítő Reninek és Kingának, akik mindig ott voltak, ha kellettek.
Mint fentebb kiderül a képeink és kódjaink sajátok, így kérek mindenkit, hogy ne lopjon, mert annak következményei lesznek, azt megígérhetjük…
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Dec. 27.
Tárgy: Horváth Laura- kész:) Csüt. Dec. 27, 2012 12:24 pm
Horváth Laura Zoé
Megszoksz vagy megszöksz
Apró-cseprö dolgok
SZÜLETÉSI HELY/ IDŐ: Budapest, 2003. február 20. KOR: tizenhét BECENÉV Lau, esetleg Lala, de azt nem szeretem. SZERET: romantikus könyvek, illetve filmek; esőben sétálni az utcán; férfiak; vodkanarancs; forró csoki; pizza NEM SZERET: gomba; idegesítő plázacicák; ha valaki parancsol neki BESZÉLT NYELVEK: magyar, angol, francia KEDVENC TANTÁRGY: magyar MINDIG NÁLAM VAN: telefon; mp3; naptár; kulcs; pénztárca; szempillaspirál TITOK: Egyszer szívesen kipróbálná egy jóval idősebb férfival, esetleg egy tanárjával. FÉLELEM: sötétben egyedül; ha kirabolnak CSOPORT: 11.b KEDVENC ÉTEL: lasagne; pizza; spagetti carbonara SZERELEM: jöhetne már.. ANYA:Horváthné Annamária; titkárnő APA: Horváth Gábor; újságíró TESÓK: nincs ÖT SZÓ RÓLAM: határozott; barátságos; szexi; engedékeny; ragaszkodó PLAY BY: Emma Stone HÁZIÁLLAT: kutya, Kókusz a neve VALAKI AKI NAGYON FONTOS: a szüleim, mindennél jobban. PÉLDAKÉP: Theo Hutchcraft KEDVENC ZENÉK, EGYÜTTESEK, ÉNEKESEK: Hurts; Rihanna; Muse; Alicia Keys; Lana Del Rey KLUBOK: Hurts Magyarország;SZIGET FESTIVAL; i belive i can fly ; Don Pepe KEDVENC SZÍNÉSZ/SZÍNÉSZNŐ: Johnny Depp ISKOLA: Szent Johanna gimnázium ÉVFOLYAM: 11 OSZTÁLY:b MÉG VALAMI NAGYON FONTOS? Szeress, és bajod nem eshet.
A föprodukció!
hozott szerepjátékos példa
1 vodka...2 vodka...3 vodka...4 vodka...elvesztettem a fonalat. Hanyadiknál is vagyok? 4, esetleg 5? Ah, mindegy, a lényeg, hogy jól érzem magam. Itt a nyár vége és muszáj egy utolsó hatalmasat bulizni. Apát elküldtem dolgozni éjszakára..(haha de gonosz vagyok) , így el tudtam jönni a buliba. És eddig megérte teljesen. Nagyon jó a társaság. . És a hangulat is, bár erre rátett rendesen a tömérdek pia, ami minket fogadott. Így éjfél felé már nincs a házban józan ember. Ülök a konyhában a pulton egy pohár vodka naranccsal a kezemben és lassan kortyolgatom. A pia már rendesen a fejembe szállt, csak szlalomozva tudok menni. Tudom, nem áll jól egy lánynak ha részeg, de egy buliban nem tehet mást, főleg egy nyárbúcsúztató buliban; inni kell. Muszáj. Ez kötelező akár lány vagy, akár fiú, akár akarod, akár nem. Ha éjfélkor józan vagy mehetsz is haza. Ez íratlan szabály. Bár ahogy látom van itt jó pár lány, akik rosszabb állapotban vannak, mint én. Gyorsan kiiszom a poharamból a maradék piát és leszállok a pultról, de végig erősen kapaszkodnom kell bele, nehogy pofára essek. Körbenézek ismerős arcokat keresve. Párat látok, de ahogy látom mind el vannak foglalva. Megakad a szemem egy fiún, aki a nappaliban áll a fal mellett. Eldöntöm..eljutok hozzá, ha törik, ha szakad.Bár összesen körülbelül 6 métert kéne megtennem, de ez az út úgy néz ki, mint egy akadálypálya. Sehol egy kapaszkodó, csak a tiszta levegő. Abba meg nem hinném, hogy kapaszkodni tudnék. Lassan elindulok, erősen koncentrálva a lépteimre. Bal, jobb, bal, jobb...szugerálom a lábaimat. Valahogy sikerül a fiú mögé kerülnöm. Büszke vagyok magamra, hogy ezt az igen nehéz feladatot teljesíteni tudtam. De ez részegen igenis nehéz. Részegen minden másabb, mint józanon. Az egy más világ. Szeretek részeg lenni. A fiú elé sétálok és megállok előtte. Magasabb nálam, így fölnézek rá. - Szia, én..Candy vagyok, valahol találkoztunk már...csak nem tudom hol - hajamba túrok, és a fiúra nézek. Ő se almalevet ivott a buli során, ahogy látom. Talán valami buliban találkozhattunk, nyáron elég sok helyre eljártam. Kiélveztem a szabadságot, ami suliidőben nem járt nekem. Egyik lábamról a másikra lépek, hirtelen elvesztem az egyensúlyom és egyenesen a fiú mellkasának dőlök. Reflexből a nyaka köré fonom a kezem. Szerencse, hogy legalább a reflexeim részegen is megmaradtak. - Hoppá, bocsi. Szerintem sok vodkát ittam - nem esik le nekem, hogy még mindig a fiúba kapaszkodom és a mellkasába beszélek. Pár másodperc, míg ez eljut az agyamig.Kezeimet elveszem a nyakából és lassan visszaállok az eredeti helyemre. Az egyensúlyom visszatért...valamennyi időre.
Rentai Napsugár Diák
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2012. Oct. 13.