Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Az oldal nem áll kapcsolatban sem Leiner Laurával, sem a kiadóval. Ezt az oldalt lelkes rajongók hozták létre, akik maguk és mások szórakoztatására csinálják, amit csinálnak.
» ACTIVTY CHEK Kedd Ápr. 02, 2013 4:34 pm by Abai Damasa
» A vadon szava Vas. Márc. 31, 2013 7:18 am by Leeda
Az oldal „világát” köszönjünk Leiner Laurának, aki megteremtette nekünk ezt a csodálatos világot. Mindazonáltal az oldal nem áll kapcsolatban sem vele, sem a Ciceró könyvkiadóval. Valamint az oldalból anyagi hasznunk nem származik, mi csak mások szórakoztatására hoztuk létre az oldalt.
Azt, hogy ilyen gyönyörű helyen játszhattok, legelsősorban Adának köszönhetitek, aki a dizájnt, a kódokat és a képek nagy részét készítette. Másodsorban pedig köszönhetitek a mindenben segítő Reninek és Kingának, akik mindig ott voltak, ha kellettek.
Mint fentebb kiderül a képeink és kódjaink sajátok, így kérek mindenkit, hogy ne lopjon, mert annak következményei lesznek, azt megígérhetjük…
Kedves, megértő, határozott, ugyanakkor lelki-sérült szerény személyem keresi játszótársát, aki elviselné egy játék erejéig. A nagy dumás, egoista pesti srác szerepét nem venném most magamra, távol álljon tőlem, hogy felvágjak bármivel! Szóval, ha érdekellek, akkor csak dobj egy pü-t és megbeszéljük a részleteket!
Lindmayer Barbara Diák
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Dec. 16. Age : 28 Tartózkodási hely : Szent Johanna Gimi
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 23, 2012 11:18 am
Kedves (vagy nem annyira), pimasz és mosolygós lány játékostársat keres. Bárkivel bármit játszom, kezdőt is vállalok! Várom a jelentkezőket! ^^
Eveline Le Clerc
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2012. Dec. 23. Tartózkodási hely : Óbuda
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Dec. 24, 2012 8:13 am
Partnereket keresek különféle témájú játékokra! Fiúra, lányra, helyszínekre, ötletekre nyitott s befogadó vagyok!
Latzkovits Vanda Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2012. Dec. 23. Age : 29 Tartózkodási hely : Budakalász
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Dec. 24, 2012 10:33 am
Kedves mindenki! Szívesen játszanék bárkivel, aki hozzám hasonlóan unatkozik kicsit és elfoglalná magát. Bármiben benne vagyok, tulajdonképp nem sok mindentől ódzkodok, de ezt részletesebben áttárgyalni inkább pm-ben szeretném. Próbálok rendszeresen válaszolni, de így Karácsony tájékán nem ígérem, hogy naponta ötször is posztolok majd. Napi egy viszont tuti. Várom a jelentkezőket!(:
A hozzászólást Latzkovits Vanda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 25, 2012 3:40 pm-kor.
Human Viktor Diák
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Dec. 24. Age : 30 Tartózkodási hely : Budapest
Egy durcás angol kisasszony keresi első játszótársát. Néha kissé goromba az új környezet miatt de nem annyira vészesen. Azt mutatja kívülről, hogy őneki nincs szüksége senkire de a lelke mélyén örülne ha valaki mégis barátkozna vele. Igen kétes személyiség de az biztos, hogy ha megkedvel sok örömteli játékidőt fog okozni és talán még hegedül is egyet Ó és üldözi a balszerencse szóval vigyáz, hogyha a környezetében vagy Ha szeretnél játszani írj PM-et és majd megbeszéljük a részleteket Még egy játékot vállalok!
A hozzászólást Zsákos Izabella összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 26, 2012 6:40 pm-kor.
Beregi Marcell Diák
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2012. Dec. 25. Age : 29 Tartózkodási hely : Budapest
Beállok a sorba, játékért esengek. A nőknek nem tudok ellenállni, szóval bátran jelentkezzenek... Egyébként bárminemű játékban benne vagyok, nem ódzkodok én semmitől sem! Pm-ben írjon, akit érdekel, meg akit nem az is. többszörösen elkeltem
A hozzászólást Beregi Marcell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 01, 2013 6:39 pm-kor.
Fehér Alexa Diák
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Dec. 28. Tartózkodási hely : Budapest
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Dec. 31, 2012 8:16 am
Igaz, már játszom Izabellával, de még egy szálat elbírok, így hát várom a jelentkezéseket. ^^ Fiú, lány, kedves, morcos, közvetlen, zárkózott... tök mindegy, lényeg, hogy írj!
Üdvözletem. Ésésésésésés... BUÉK!
Fekete Zsigmond Tanár
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Dec. 31. Age : 44 Tartózkodási hely : Budapest
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Jan. 01, 2013 6:53 am
Még egy játékom sincs, szóval várom a jelentkezőket! Kezdést, gyors válaszokat, eseménydús játékot garantálok és nagyjából bármire rá lehet venni. Plotot és helyszínt illetően majd pm-ben egyeztetünk.
Horváth Laura Diák
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Dec. 27.
Akkor én lennék a következő. : D Játszótársat keresek, lehet fiú, lány, kedves, bunkó. Nekem mindegy: ) Megpróbálok mindig gyorsan reagot írni, de 1-2 napon belül mindenképp fog menni válasz. Részleteket PM-ben!
Balog Romina Diák
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2013. Jan. 09.
Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Jan. 10, 2013 11:09 am
Játszi? *-* Nem harap a néni ^^ Amúgy bárkivel szívesen dobj egy pmet!
Déványi Milla Diák
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. Mar. 04.
Játékostársat keresek! Egy átlagos játékot szeretnék, mindegy kivel, fiú, lány, mindegy a helyszín is... Első játékom ezen a fórumon, egyébként persze nagyon tapasztalt vagyok, fél éve szerepjátékozom. Érdeklődni PÜ-ben!