Stefanek Miléna Diák
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2012. Dec. 23. Tartózkodási hely : Csodaország?! BP!
| Tárgy: living on the garden of evil ~Léna Csüt. Dec. 27, 2012 8:38 pm | |
| [dohtml]
Where do I start,the past and the chase? Stefanek Miléna Merle 16. 9 b. makacs. muzikális. humoros.
Léna vagyok, szia! -Üvöltök, ha nem tetszik valami. -Nonstop dalárda vagyok, de nem érdemes velem Önök kérték-et játszani. -Folyton őrlődöm az expasim miatt, aki nem is expasim...vagy de? - Hétfőn általában balszerencse rohamom van. - A legjobb barátaim gyökerek. - Anyám-Apám nem nagyon érdeklődik irántam. - Nem káromkodom, mert az kurva közönséges. - Elméletileg elég jó arc vagyok.
Friends Sálálálááá....*---*
Enemies Die, bitch, DIE!
Lovers Óóójaj! CODED BY lumos OF Caution.
[/dohtml] - Kód:
-
[dohtml]<center><style text="text/css"> .names { width: 210px; text-align: left; font-size: 30px; color: #b8b8b8; font-family: georgia; line-height:85%; letter-spacing:-3px; font-style:italic; } .response { width: 170px; font-family: tahoma; font-size: 9px; line-height: 110%; color: #b8b8b8; text-align: justify; text-indent: 3%; } .creditz { font-family:tahoma; font-size: 8px; letter-spacing: 0px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; } </style>
<div style="width: 210px; padding: 15px; background-color: #060705;"> <div class="names">ʽ ʽ name [color=a97b29]&[/color] Te and Léna</div> <div style="width: 180px; height: 150px; overflow:auto; padding: 10px; background: rgba(255,255,255, .2); color: #ffffff;"> <div class="response">Lálálálááálálállá! </div><p> </div></div><div class="creditz">CODED BY <a href="http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showuser=27246" style="font-family: tahoma; font-size: 8px; letter-spacing: 0px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; color: #a97b29;">lumos</a> OF Caution.</div> </style></center>[/dohtml] | |
|